onsdag 23. februar 2011

I dag har Tico hatt mye energi. Selv om det fortsatt er kaldt ute så løper han rundt og leker og spiser snø. Så fort han kommer ut gjør han fra seg og kommer løpende med en gang og setter seg for å få godis. Noen ganger ser det ut som om han bare setter seg og later som om han tisser slik at han skal få godis. I dag har han ikke hatt noen uhell inne :)

På begynnelsen av dagen var vi på en liten utflukt. Vi har vært en tur hos dyrlegen og bestilt time til vaksinering. Der var det mange spennende lukter og fristende godis som stod på gulvet. I tillegg hadde de en pappegøye der som også var interessant. Hos dyrlegen fikk vi kjøpt klotang og til helgen skal vi prøve å klippe klørne hans. Blir spennende å se om vi får det til like bra som Yvonne(oppdretter). Også fikk vi kjøpt en ny sekk med valpefòr fra royal canin. Appetitten er i hvertfall på topp :) I dag kjøpte vi også en ny børste som vi prøvde å gre han med. Først var det litt vanskelig å få han til å stå stille, men når vi var to så gikk det greit. Så lenge han får godis er han med på alt :)

En gang hver dag trener vi han på å gå i bånd, da går vi bort til postkassa og tilbake. Det går bedre for hver dag selv om han ikke var så fornøyd i begynnelsen.

Han har begynt å lyde navnet sitt, og hvis vi plystrer i tillegg kommer han garantert for å få en godis :) Han har også lært seg å sitte.

Vi prøver å la han leke mest for seg selv slik at vi ikke skal stresse han opp. Da merker vi at han er roligere :)




Slik ligger han nå, en sliten liten gutt!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar